Nå kan du sende pakker hjemmefra

 

Vi har lansert leveringstjenesten megtildeg.no. Aldri mer kø, stress og ugunstige åpningstider. Vi henter pakken hjemme hos deg og leverer på døra til mottaker, syv dager i uken. Vi gir deg 20% avslag på sending av småpakker*.

 

Har du noen gang mottatt pakker, aviser eller bakevarer hjem på dørmatten? Da er det helthjem som har levert det! megtildeg.no er en tjeneste fra helthjem som består av alle avisbud i hele Norge.

Budene er ute hver natt for å levere både aviser, magasiner og pakker. Når alt er levert ut, er disse bilene tomme. De så dermed en mulighet til å fylle opp med volum på tilbakeveien også. Kort forklart: når budet leverer noe ut, hvorfor ikke hente noe inn?   

 

Ja, vi er rimelige, men også raske

Fastpris er bare 65 kroner, og du kan spore sendingen. Hvis du bestiller tjenesten innen klokken 21.00, henter avisbudet pakken samme natt. Vi leverer så raskt som mulig til mottaker, avhengig av hvor langt den skal. Du kan sende til hele Norge, fra Oslo, Akershus, Bergen, Trondheim, Stavanger, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold og Østfold. Vi utvider geografien fortløpende, snart henter vi forhåpentligvis over hele Norge. Som Familieklubben-medlem får du 20% rabatt på forsendelsen*. Husk bare å bruke rabattkode FAMILIEKLUBBEN.

*Halvpris gjelder kun på småpakker. Tilbudet gjelder frem til og med 30.juni 

 

Slik bruker du megtildeg.no

Pakk inn i selvvalgt emballasje, og bestill henting på vår nettside. Du mottar en kode som du skriver tydelig på pakken. Når du fullfører bestillingen får du beskjed om hvor du skal legge pakken. Legger du den i postkassen eller på dørmatten innen klokken 23.00, vil helthjems avisbud hente pakken i løpet av natten. Pakken blir deretter fraktet og levert til mottaker på en trygg og effektiv måte. Pakken kan ikke veie mer enn 5 kg og må passe i en normal postkasse. Få 20% rabatt på frakt til og med 30.juni! Husk å benytte av rabattkode FAMILIEKLUBBEN

 

Alle pakker håndteres trygt fra A til Å, men skulle uhellet være ute, er du forsikret opptil 1500 kr ved fremvisning av kjøpskvittering eller annen dokumentasjon på sendingens innhold.

 

Send enkelt og effektivt med megtildeg.no. Det er aldri kø på dørmatta.

Fordel: 20% avslag på sending av småpakker

Pris for ikke-medlemmer:

Frakt fra 65 ,-

For alle besøkende. Skriv inn rabattkoden: FAMILIEKLUBBEN.

Send pakke

Samarbeidspartnere:


Tips en venn

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale