Om Familieklubben

I Familieklubben er det gratis å være medlem og i kortere perioder gir vi bort gratis navnelapper til våre medlemmer. Bli medlem!

En familie kan være så mangt. Den kan være stor og liten, umulig og fantastisk, biologisk, valgt eller tildelt. Uansett er familierelasjoner noe de aller fleste må forholde seg til, og de relasjonene kan ha mange fasetter.

På Familieklubben får du lese saker som opplyser, overrasker, begeistrer og underholder deg. Vi håper du vil kjenne deg igjen, lære noe nytt, tenke og humre, uansett hvordan familiekonstellasjonen din ser ut.

Vi vil også by på saker skrevet av eksperter på barnemat, barnepsykologi og familieterapi, og skarpe tekster fra våre egne bloggere som deler raust fra egne liv og erfaringer med snert og skråblikk.

Familieklubben er, som navnet tilsier, et klubbkonsept hvor du må være medlem for å få tilgang til innholdet. Medlemskapet er helt gratis og krever kun registrering og innlogging i Schibsted-konto. I tillegg til redaksjonelle artikler, får du tilgang til gratis navnelapper i kortere perioder og vil kunne motta gratis «sampling» av produkter og få eksklusive tilbud fra samarbeidspartnere.

Har du ideer til saker vi burde skrive? Send oss gjerne en mail på familieklubben@vg.no!

Velkommen til familien!

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

For å fortsette må du først eller .