Slik oppbevarer du hjemmelaget barnemat

Foto: Frank May / NTB scanpix

Barnemat – og særlig hjemmelaget barnemat – bør håndteres litt annerledes for at de minste skal holde seg friske. Her er noen tips.

Stine Svarthe og Veronika Bjørnstad skriver om barn og ernæring for VG Familieklubben.

God hygiene og oppbevaring er viktig for oss voksne også, men siden små barn er ekstra sårbare, bør vi være nøye med hvordan vi håndterer og oppbevarer maten for å hindre uønsket bakterievekst. Dette gjelder ikke minst når du har laget barnematen selv.

Les også: Hvilke kosttilskudd trenger barn?

Stine Svarthe og Veronika Bjørnstad. Foto: Privat

Først noen grunnprinsipper for hygiene:
* Vask hendene godt
* Bruk rent matlagingsutstyr
* Unngå kryssforurensing:...

Det er helt gratis å lese videre.

Meld deg inn for å lese resten av artikkelen og få tilgang til mye annet spennede innhold - helt gratis.
  • Tilgang til eksperter
  • Tester av familierelaterte produkter
  • Rabatter

Som medlem får du blant annet eksklusive tilbud som:
30% rabatt på navnelapper! - 30% rabatt på navnelapper
30% rabatt på navnelapper, ved kjøp over 200,- kr.

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

For å fortsette må du først eller .