Logoer og materiale

Logoer

Last ned i flere filtyper og versjoner

Karaktergrafikk

Last ned all grafikk

Vilkår for bruk av våre logoer

Det er tillatt å benytte Familieklubben.no sine logoer for «Anbefalt produkt», «Best i test», «Godt kjøp», «Helt rått» og terningkast-/karaktergrafikk i forbindelse med markedsføring av produkter. Logoene skal alltid brukes i tilknytning til det samme produktet som har fått prisen. Hvis det er en annen modell av produktet enn det som er testet som omtales i markedsføringen, skal dette oppgis tydelig.

Hvis logoen benyttes på produkter som er testet for mer enn ett år siden, skal tidspunkt for testen oppgis tydelig ved siden av logoen. Eksempel: «Familieklubben.no, oktober 2017».

For kåring av beste mobilabonnement kan logoen i utgangspunktet bare brukes i én måned, frem til vi har en ny kåring. Dersom det samme produktet vinner i samme kategori, kan logoen beholdes frem til neste måned hvor samme vurdering må tas igjen. Dersom en ny vinner har blitt kåret, må logoen fjernes. Husk også å inkludere delen av logoen som beskriver hvilken kategori det gjelder.

Når logoene brukes på nett, skal det om mulig være en lenke tilbake til den opprinnelige testen/omtalen hos Familieklubben.no

For spørsmål vedrørende bruk av logoer, ta kontakt med ansvarlig journalist

Maren Wilberg Rostad på familieklubben@vg.no

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

For å fortsette må du først eller .