Ni inspirerende Insta-mødre

KULE MØDRE: Italienske Chiara Ferragni og norske Marianne Theodorsen er to stilsikre mødre som stikker seg ut. Foto: NTB Scanpix

Disse damene tyder på at det å bli mamma ikke nødvendigvis MÅ være til hinder for å vise seg i siste skrik – uten barneskrik.

Instagram regnes av noen som selve bibelen for moteglade mennesker, men bildedelingstjenesten kan også være et fint sted for mødre å dele bilder og la seg inspirere av hverandre.

For all del: I en travel småbarnshverdag er ikke nødvendigvis mote og stilige bilder på sosiale medier hva mødre flest er mest opptatt av, eller for den del det viktigste man skal fokusere på. Men med slike bilder kan noen av oss få et mentalt avbrekk fra det kaoset en småbarnsdag stort sett er preget av – og kanskje for et øyeblikk drømme seg tilbake til en hverdag der klærne ikke var dekket av snørr og gørr og mat – uten at man av den grunn nødvendigvis lengter tilbake.

les også
Hvordan snakke med barn om døden?

For de fleste av oss er det alt annet enn lett å sjonglere mellom barnas behov samtidig som man prøver å se bra ut selv. Derfor har vi – blott til inspirasjon – funnet ni kule som viser at det ikke er helt umulig. Disse mødrene har alle sin unike stil, men én ting har de alle til felles: De rocker hverdagslivet som mødre – i hvert fall visuelt.

Marianne Theodorsen

Knæsje farger og kule kombinasjoner er kjennetegnet til denne damen. Norske Marianne er et perfekt eksempel på at mammalivet ikke trenger å sette begrensninger når det gjelder mote. 

Kenza Zouiten Subosic

Den svenske bloggeren har nettopp fått sitt første barn, men det å være nybakt og ammende mamma hindrer ikke Kenza i å se stilig ut.  Gjennom hele graviditeten har hun også delt søte og fine antrekk på sine profiler. Mye som tyder på at den sønnen vil se like kul ut som sin mor, i hvert fall før han er gammel nok til å velge antrekk selv. 

Maja Nilsson Lindelöf

Svenske Maja er gift med Manchester United-spilleren Victor Lindelöf, og sammen har de sønnen Ted Louie. Ikke bare er Maja vakker, hun er også morsom på sine Instagram-stories.

Christine Andrew

Amerikanske Christine er stemor og mor, og venter sitt andre barn. Hun deler stadig nye og iøynefallende antrekk, både av seg selv og sine søte barn. Her kan man hente inspirasjon både til huset, til barna og til en selv.

Les også: Blogg: 5 sære ting småbarnsmødre gjør

Chiara Ferragni

Italienske Chiara er en influenser som allerede godt kjent for moteinteresserte etter flere års fartstid. Hun deler daglig bilder av seg selv og sønnen, hvor hun viser at hun er like kult antrukket på en tur i parken som på den rød løperen.

Kae Sutherland

les også
Slik unngår du krangling med barna

Amsterdam-baserte Kaes Instagram-profil er en fryd for øyet, her er søte antrekk i fine farger og gjerne med heftig mønster. Hennes datter, Loua Mae, smiler alltid bredt og lager morsomme grimaser i matchende antrekk som sin mor.

Les også: Elliot sprer glede på Instagram

Hildegunn Taipale

Norske Hildegunn har reist og reiser til mange av de vakreste plassene i verden. Nå gjør hun det sammen med sin lille sønn og ektemann. Med sin avslappede stil viser hun at en baby ikke behøver å være til hinder for reiseglade mødre og fedre.

Monica Nyhus

Norske Monica reiser verden rundt med ektemannen og deres tre sønner. Her får du den smekker kombinasjonen av fine antrekk, romantikk og morsomme familiebilder.

Sai De Silva

I New Yorks kule og fasjonable gater tar Sai inspirerende og morsomme bilder sammen og av sin sønn og datter. Er dette en av New York kuleste familier?

Les også: Netthets er det siste en bekymret mamma trenger

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

For å fortsette må du først eller .