Hollywood-stjernenes ekstravagante barnebursdager

Foto: Shutterstock/Scanpix

Glem lekeland og fisking etter godteposer. I Hollywood slår de på stortromma når poden har bursdag.

Kardashian-klanen gjør ingenting lavmælt, og da North og Penelope (henholdsvis Kim og Kourtneys eldste døtre) feiret felles 5- og 6-årsdag i juni i år var det enhjørning som sto på menyen, både i kakeform og som kostyme, ifølge People magazine. 

Det er ikke første gang de to kusinene feirer bursdag sammen, for to år siden hadde de selskap med havfruetema. I forbindelse med North Wests aller første bursdag ble hele hagen hjemme omgjort til et festivalområde med karaoke og pariserhjul, ifølge The Sun. 

Les også: Dette kan du servere i sukkerfri barnebursdag

Sirkus og slott

Da Jessica Simpsons datter Maxwell Drew feiret 6-årsdagen i mai var det med sirkus-tema, inspirert av filmen «The Greatest Showman». Bursdagsbarnet hadde på seg en lilla trikot og rosa hår som rollefiguren Anne Wheeler i filmen, og festen ble holdt i et stort sirkustelt med innleide sirkusartister som underholdt, skriver People. 

Victoria og David Beckhams datter Harper fikk feire bursdagen sin på selveste Buckingham Palace i fjor hvor hun fikk møte prinsesse Eugenie (datteren til Prince Andrew og Fergie). Pappa David Beckham understreket på Instagram at det ikke var slottet som åpnet dørene for Harpers bursdagsselskap, men at hun og andre ble invitert til å drikke te på slottet.

Our little birthday princess x Kisses ??????

les også
Slik møter du barn i sorg

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

På syvårsdagen i år ble Harper feiret med ballonger og enhjørningkake.

Lag selv: Regnbuekake

Bursdager barna ikke husker

Luna Simone, datteren til modell Chrissy Teigen og sanger John Legend hadde Sesam stasjon-tema i bursdagsselskapet sitt, og på sosiale medier kunne man se datteren hjelpe til selv med å lage pynt til kaken. 
«Jeg trodde aldri jeg ville bli en sånn mor. Jeg har alltid vært mot fester de ikke kan huske. Hvem er jeg», tvitret Teigen.

Les også: Hjemmelaget modellervoks

Gwen Stefanis sønn Apollo Bowie Flynn feiret 4-årsdag med Scooby Doo-tema. Mamma kledde seg ut som Daphne og kjæresten Blake Shelton var Shaggy. Bursdagsbarnet Apollo var Scooby selv, og underholdningen på festen var ansiktsmaling, hoppeslott og dukketeater, skriver People.

Enhjørninger er i vinden, og da Tori Spellings datter Stella ble 9 år, ble også hun feiret med enhjørningsfest. På feiringen var det en ekte hvit hest med enhjørninghorn, enhjørningkake milkshake og sukkerspinn. 

Britney Spears’ to sønner Jayden James og Sean Preston fyller år med to dagers mellomrom, og i 2016 feiret de dagen sammen med Pokémon-tema.  

Jay-Z og Beyonce har sans for det ekstravagante. Da datteren Blue Ivy ble 4, inviterte familien til stor fest med eventyr-tema hvor barna fikk være feer og prinsesser og skyte med pil og bue. 
 

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale

For å fortsette må du først eller .