Dette er Familieklubben

Trenger du råd etter uker med våkenetter fordi poden nekter å sove? Har du kjent på følelsen av avmakt når skolegutten nekter å legge ned iPaden, eller har du følt tårene presse på når de samme konfliktene blusser opp gang på gang?

Men så, like raskt som sinnet kom, føler du varmen som brer seg. For der, der er din flokk – familien.

En familie kan være så mangt. Den kan være stor og liten, umulig og fantastisk, biologisk, valgt eller tildelt. Uansett er familierelasjoner noe de aller fleste må forholde seg til, og de relasjonene kan ha mange fasetter.

VG Familieklubben er en ny redaksjonell side fra VG hvor vi skriver om familielivet. På Familieklubben skal du få lese saker som opplyser, overrasker, begeistrer og underholder deg. Vi håper du skal kjenne deg igjen, lære noe nytt, tenke og humre, uansett hvordan familiekonstellasjonen din ser ut.

Våre eksperter skriver om oppdragelse og adferd, ernæring og samliv i travle småbarns-år. Vi tester produkter dere i familien bruker og har behov for. Du vil finne gode råd og tips, og vi skriver om temaer som berører din hverdag. Vi byr også på skarpe tekster fra våre egne bloggere som deler raust fra egne liv og erfaringer med snert og skråblikk.

Fordi det er en klubb, betyr det at du må logge deg inn for å bli medlem og lese innholdet. Det er helt gratis å være medlem. VG Familieklubben er for deg som kjenner deg igjen i følelsen av å være en del av en familie - uansett hvilken form eller sammensetning den har. To ganger i året deler vi ut gratis navnelapper fra Smartlapper i tillegg vil vi tilby andre gode medlemsfordeler.

Meld deg inn i VG Familieklubben i dag!

Her er noen av sakene du finner på Familieklubben:

Søvntips for barn

Test av drikkeflasker og matbokser

Barnepsykologen: Hvorfor blir barnet mitt så sint?

Kjærlig gjenbruk: Om å finne kjærligheten etter skilsmisse

Backpacking: Barn ingen hindring

 

Har du ideer til saker vi burde skrive? Send oss gjerne en mail på familieklubben@vg.no!

Velkommen til familien!

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Marthe O. Reienes

Alexander Hagen

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale