Møt Familieklubbens bloggere

Foto: Erlend Dalhaug Daae/VG
Med snert og skråblikk deler bloggerne Siri Gjelsvik, Kristine Storli Henningsen og Ole Morten Knudsen raust fra egne familieliv med alle sine fasetter. Alle tre skal blogge fast for Familieklubben fremover.

Stjernefamilieliv: Siri Gjelsvik

Siri (41) og Øystein (41) er deltidssamboere og blogger om nyfamilielivet med to voksne, seks barn mellom 7 og 16 år og så mye samliv som mulig, på Seks og samliv. De skriver om stjernefamilieliv: dine barn, mine barn, vår hund (snart). Mottoet deres er: Plan B er den nye plan A! Våren 2018 kommer boka om stjernefamilien.

Les: Fra kjernefamilie til stjernefamilie

Stjernefamilie 2.jpg

STJERNEFAMILIELIV: Øystein Østraat og Siri Gjelsvik. Foto: Erlend Dalhaug Daae/VG

Antisupermamma: Kristine Storli Henningsen

Kristine (43) er gift og har tre sønner på 11, 9 og 8, og bor verden rundt med familien. Henningsen er forfatter og blogger og driver forfatterskolen.no sammen med ektemannen.

Hensikten med bloggen Antisupermamma er å få mammaer til å senke skuldrene og føle seg gode nok som de er. Bloggen er ingen protest mot supermammaer, men et alternativ til alle oss som ikke vil. Eller får det til.

Les: Den skumle barnehagestarten

Antisupermamma.jpg

ANTISUPERMAMMA: Kristine Storli Henningsen med sønnene Liam, Sebastian og Mikael. Foto: Erlend Dalhaug Daae/VG

Superpapsen: Ole Morten Knudsen

Ole Morten (36), også kjent som Superpapsen, er gift med Marthe og pappa til Thelma (6), Ellie (3) og Frans (5 måneder). Pappabloggen hans, Superpapsen.no, ble startet da han først gang gikk ut i pappaperm. Formålet var å berolige mammaen om at alt stod bra til hjemme. Hun ble absolutt ikke beroliget, men mange lot seg underholde av en førstegangspappas tur ut på glattisen. Med årene har superpappaen fått noe mer erfaring, men serverer fortsatt et skråblikk på småbarnstilværelsen fra en pappas ståsted. Det hender han også serverer noen tips til andre fedre, og mødre, om hva en bør gjøre, og hva en absolutt ikke bør gjøre, for å overleve som pappa og mann. Ikke minst pågår det en evig kamp for stellebord på alle offentlige herretoalett.

Les: Blir man lykkeligere av å få barn?

Superpapsen.jpg

SUPERPAPSEN: Ole Morten Knudsen med barna Thelma, Ellie og Frans. Foto: Erlend Dalhaug Daae/VG

 

 

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Bakgrunnsbilde, helt gratis Helt gratis!

Bli medlem!

Meld deg inn i Familieklubben og få tilgang til spennende og relevante nyheter for deg med barn. Det er selvfølgelig helt gratis!


Allerede medlem?

Om Familieklubben

Familieklubben er VGs familieside. Når du blir medlem får du tilgang til spennende og relevante artikler om oppdragelse, digitale medier, aktiviteter og barnemat – og mye annet. Som medlem vil du også kunne få tilsendt relevante vareprøver fra ledende merkevarer. Medlemskapet er helt gratis, og du kan når som helst melde deg ut igjen.

Les mer Lekeplass

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Marthe O. Reienes

Alexander Hagen

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale