Annonsørinnhold

Navnelapper til merking av klær og eiendeler

Maskoten Vimsen i kaffe

Navnelapper = billig forsikring! Uten navnelapper er det større fare for at votter, gensere, matbokser, drikkeflasker osv blir borte. Smartlapper.no leverer robuste navnelapper som tåler mange vask, enten du kjøper klistrelapper eller strykelapper.

SE VÅRE NAVNELAPPER HER! 

 

Bør du velge strykefrie navnelapper med farge?

utvalg av navnelapper med farge
Om du bør kjøpe strykefrie navnelapper med farger er en smakssak. En av fordelene med navnelapper med farge er at de er lettere å få øye på. Barna synes også det er litt ekstra fint med navnelapper med farge. Ulempen med navnelapper med farge er at det kan være vanskelig å få en navnelapp til å se bra ut på alle eiendelene. Fargene "kræsjer" litt. 

KJØP STRYKEFRIE NAVNELAPPER MED FARGE HER!

 

Smarte navnelapper til merking av sko

Skolapper i brune barnesko
Smartlapper.no har utviklet spesielle navnelapper til merking av sko. Navnelappene er utformet som en halvmåne, og passer perfekt i hælen på skoen. Se video: Slik fester du skolapper. For å sørge for at tekst og motiv aldri slites bort av fuktighet og friksjon fester du en gjennonsiktig beskyttelseshinne over selve navnelappen. Dette følger naturligvis med når du kjøper skolapper.

KJØP NAVNELAPPER TIL SKO HER

 

Tradisjonelle strykefrie navnelapper 

Skrykefrie navnelapper på en bok
Tradisjonelle strykefrie navnelapper i svart/hvit er klistrelapper som kan klistres på alle eiendeler, inkludert merking av klær. Når du bruker klistrelappene til merking av klær bør du feste navnelappen på vaskeanvisningen. Du må være forberedt på at klistrelapper festet på klær vil falle av etter hvert, og du må sette på en ny. Fordelen med tradisjonelle navnelapper i svart/hvit er at disse vanligvis er billigere enn navnelapper med farge.

KJØP STRYKEFRIE NAVNELAPPER I SVART/HVIT HER

 

Tradisjonelle strykelapper

Tradisjonelle strykelapper brukes til permanent merking av klær ved hjelp av et strykejern. Se video: slik fester du strykelapper. Når du fører strykejernet over strykelappen smelter limet på strykelappen inn i tøyfibrene. Når strykelappene er festet riktig tåler de vask etter vask i mange år.

KJØP TRADISJONELLE STRYKELAPPER I SVART/HVIT HER

Klær på en tørkesnor med navnelapper

 

BESØK SMARTLAPPER.NO

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale