Annonsørinnhold

GRATIS E-BOK om det viktigste du gjør for barna dine!

Foreldremagi

Boken “Foreldremagi” hjelper deg å bli den foreldren du ønsker å være. Den kjente familietarapauten Jesper Juul mener boken «Går rett i essensen av det foreldre trenger å vite.» Vi er glade for å kunne gi deg «Foreldremagi» e-boken - helt gratis.

Bilde av psykolog Hedvig Montgomery

Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken deler hun sine syv steg for å hjelpe foreldre med å finne en vei mot det alle ønsker: Barn og voksne som har det fint med seg selv - og hverandre. Hva er det som gjør at noen barn blir lykkeligere enn andre? Hvordan skaper du selvtillit? Hvorfor burde du la barna leke i fred, og hvor sint har du egentlig lov til å bli? Kort oppsummert: Hva er det aller viktigste du som mor eller far gjør i løpet av en barndom? Dette er den smarte og enkle boken som hjelper deg å bli den forelderen du ønsker å være.

Sitater fra boken

les også
Derfor forandrer kjæledyr barna dine

"En av de største misforståelsene blant foreldre er at de tror barneoppdragelse er det de gjør når barna oppfører seg dårlig. De tror at måten de snakker til barnet på når det har gjort noe galt, det er barneoppdragelse. Men barneoppdragelse er det som til enhver tid skjer i en familie, eller på skolen og i barnehagen. Det er alle tilbakemeldinger som gis, alle små koder som barna lærer seg når livet er ganske harmonisk. Summen av alt dette er barneoppdragelse."

"Barnet ditt vil alltid se opp til deg, men det trenger også foreldre som gjør feil og innrømmer det. Barn trenger å se oss som virkelige mennesker, ikke pappfigurer av det vi innbiller oss er hvordan vellykkede foreldre ser ut. Det er det virkelige mennesket som lærer barnet å navigere i de voksnes verden."

 

Hent e-boken «Foreldremagi»

Påskeferien er rett rundt hjørnet, og vi håper du får anledning til å kose deg med boken i påsken. For å hente e-boken må du være medlem i Familieklubben. Om du ikke er medlem, kan du enkelt reigistrere deg her. Det er helt kostnadsfritt, og gir deg tilgang til mange inspirerende artikler for småbarnsforeldre. 

For å fortsette må du først eller .

  • Når du klikker på knappen over, vil du bli bedt om å logge deg på EBOK.NO. Logg inn med samme e-postadresse og passord som du bruker på familieklubben.no.
  • Siste dag e-boken kan lastes ned er 6. april.
  • Her kan du lese mer om hvordan du leser en ebok: https://ebok.no/abonnent/
  • Trenger du hjelp? Ta kontakt med EBOK.NO på hjelp@ebok.no


Med ønske om en riktig god påske!

Hilsen Familieklubben og E-bok

 

 

 

 

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale