Annonsørinnhold

Gravid, eller nybakt mamma? Chat med en erfaren jordmor - helt gratis!

Enten du nettopp har blitt gravid, nærmer deg fødselen eller er nybakt mamma, er det naturlig å ha mange spørsmål. Disse kan du nå enkelt stille til jordmødrene Line Arntzen og Siri Holter gjennom den nye chat-funksjonen her på Familieklubben.

[puzzel babylife]

 

les også
Nesten ingen menn i norske barnehager

Babylifeclinic gir gravide og foreldre med små barn omsorg, trygghet og kunnskap. De er et supplement til det offentlige helsevesen, og gir gratis råd og veiledning gjennom sine erfarne jordmødre og helsesøstre. Chat-tjenesten er et samarbeidsprosjekt mellom Familieklubben og Babylifeclinic.

 

Disse jordmødrene møter du i chatten
Jordmor Line Arntzen

Line Arntzen er utdannet sykepleier og jordmor, og har jobbet mange år som jordmor på Oslo Universitetssykehus, blant annet som enhetsleder ved Føde/Barsel B. – Det å være jordmor handler om så mye mer enn å forløse barn. Som jordmor engasjerer jeg meg i alt som har med kvinnehelse å gjøre. Spesielt er jeg opptatt av tiden etter fødsel.

 

[puzzel babylife]

 

Jordmor Siri Holter

Siri Elisabeth Holter har flere års praksis fra fødeavdelingen på Aker sykehus og barselavdelingen ved Oslo Universitetssykehus. Siri har også en bachelor i akupunktur fra Norges Helsehøyskole, som hun blant annet har benyttet i behandlingen av svangerskapsplager. Amming er Siris «hjertebarn» og hun er godkjent ammeveileder.

 

 

Om chat-tjenesten

Jordmorchatten er et gratis tilbud fra Familieklubben. Alle som er medlem av Familieklubben kan benytte seg av tjenesten. Medlemsskap i Familieklubben er gratis, og om du ikke er medlem kan du registrere deg her. Det er jordmødrene i Babylifeclinic som svarer på alle spørsmål, og som er ansvarlig for tipsene og rådene som gis i samtalen. Babylifeclinic kan tilby deg å kjøpe kremer eller andre produkter som kan være relevante for deg. Familieklubben har ingen interesser eller økonomiske gevinster i denne sammenheng.
 

Hjelp oss å spre budskapet

Dersom du kjenner noen som kan ha nytte av å snakke med en jordmor, blir vi glade om du hjelper oss å spre informasjon om denne tjenesten via Facebook, e-post eller Twitter:

[puzzel babylife]

 

 

 

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Maren Wilberg Rostad

Stella B. Oskarsdottir Wehrmann

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale