5 tips til deg som reiser med barn

Jannecke Weeden
TURTIPS: Jannecke Weeden og sønnen i Rondane. Foto: Privat.
Skal du ut og reise med barn? Ta med deg disse tipsene i kofferten.

Jannecke Weeden, gründer av reisenettstedet Reis med barn tipser om hva man bør tenke på når man skal reise til utlandet med barn:

1. Vær forberedt på at reisen kanskje blir litt annerledes enn du har sett for deg.

2. Ikke planlegg for mange ting i løpet av en dag. Hvis de blir sultne og slitne mellom fire musemsbesøk, så blir det en slitsom tur. Men hvis man har tid til å sette av en time til å snakke om en stein man går forbi, så blir det annerledes, men fint.

Les også: Slik motiverer du barna til å gå tur

3. Mange land er veldig barnevennlige, både når det gjelder aktiviteter og det at det er tilrettelagt å gå ut og spise med hele familien, ikke bare de voksne.

4. Å reise med vanlige norske barnevogner kan til tider være klønete. En paraplytrille er praktisk og enkel å ta seg rundt med. Er barnet over 4 år, kan en «piggybackrider», som er som en ryggsekk hvor barnet står oppreist, være smart.

sykkel.jpg

Foto: Privat

5. Sparkesykler er lurt, det kan man kjøpe der man er på ferie. Vi var en hel sommer i Barcelona hvor fremkomstmidlene var sparkesykkel og metro.

 

Bli medlem i Familieklubben (helt gratis!) og les flere spennende saker på Familieklubben.no

Følg også Familieklubben på Facebook

Bakgrunnsbilde, helt gratis Helt gratis!

Bli medlem!

Meld deg inn i Familieklubben og få tilgang til spennende og relevante nyheter for deg med barn. Det er selvfølgelig helt gratis!


Allerede medlem?

Om Familieklubben

Familieklubben er VGs familieside. Når du blir medlem får du tilgang til spennende og relevante artikler om oppdragelse, digitale medier, aktiviteter og barnemat – og mye annet. Som medlem vil du også kunne få tilsendt relevante vareprøver fra ledende merkevarer. Medlemskapet er helt gratis, og du kan når som helst melde deg ut igjen.

Les mer Lekeplass

Gard Steiro

Ola E. Stenberg

Marthe O. Reienes

Alexander Hagen

Verdens Gang AS

E-post: familieklubben@vg.no
Sentralbord: 22 00 00 00

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale